2011. szeptember 15., csütörtök

Kristályok hatása az emberi szervezetre és a csakrákra



A kristályok 7 színből álló teljes spektrumot magukban foglalják-azt a 7 fénysugarat,amely táplálja és élettel tölti meg a 7 csakrát. 
Az emberi testben a sejtek egyensúlyát a szilícium tartja fenn,ami a kvarckristályok alapanyaga is.Ennek következtében a kristályok hatást tudnak gyakorolni az ember energia és mágneses mezejére..Otthonunkban nemcsak szebbé és vidámabbá teszik a teret de elűzik a negatív hatásokat.miként A VÍZ IS A KRISTÁLY IS emlékezőképességgel rendelkezik.a kövünk barátunká segítőnké válik..Ha szeretettel és tisztelettel  bánunk köveinkkel  vissza is kapjuk segítségüket.
Fontos tudnivaló!! Amennyiben gyógyító ásványok segítségét vesszük igénybe.A Saját köveidet Lehetőleg más ember Ne tartsa kezében ne fogja meg .mert ezáltal az Ő energiája átragadhat a Kőre  és az lehet negatív is.Ha mégis akkor fontos a tisztítás.Amelyet úgy végzünk hogy belenyomjuk száraz sóba és ott hagyjuk 20-25 percig valamint javasolt még a folyó csapvíz alatti átmosás..Fontos hogy ez utóbbit minden saját gyógyítás után is bevezessük.Fontos még a kövek feltöltése energiával.Ami elérhető ha napra teszed őket -így fel is melegednek egy kicsit vagy telihold fényénél is feltöltődnek.A holdfény feltöltés főként a rózsakvarc és a Borostyán kristálynál ajánlott.Ennél a két kőnél a nappali feltöltés kárt okozhat.A rózsakristály kifakulhat.a borostyán kristály pedig megolvadhat ..
Hogy érezhető hogy kristályaid a segítőid?? Úgy hogy ha kézbe veszed kis idő után meleg vagy égető érzést érzel markodban.Vagy tedd a fájó testrészre  hatása ugyanez lesz.


Köveinket védjük az elektronikus/szmogtól/ azaz mobiltelefon,számítógép,televízió rádió,és egyéb műszerek szintén negatív hatással ruházzák fel köveinket.Valamint a pénz/fizetőeszköz/ is is hordoz negatív energiákat köveink számára. Ezektől a dolgoktól lehetőség szerint tartsuk távol őket.
Kellemes feltöltődést!! ::)).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése