2012. április 2., hétfő

Kapcsolat tudatosítása a Felsőbb Énnel Meditáció




Helyezkedj el kényelmesen és lazítsd el a tested… Végy mély lélegzetet és érezd magadban áramlani az energiát…
Szíved szeretetét küldd most fel, Mennyei Atyádhoz és kérd Őt, küldje le azokat az angyalokat, akik segítenek most téged megtisztítani.
A Mennyei Atya kérésedre leküldi most angyalait hozzád, kiknek kezében egy csodálatos arany fényből szőtt zsák van. Ideállnak eléd és kérik, tegyél bele mindent ebbe a zsákba ami most bánt, ami most zavar téged. Tedd bele minden olyan gondolatodat, amit nem érzel tisztának… tedd bele a zsákba… csak fogd meg és tedd bele.
Tedd bele a kétségeidet… keresd meg, hol van magadban, fogd meg és tedd bele őket. Tedd bele a fájdalmaidat, akár hol érzed magadban, ne ragaszkodj hozzájuk, a fájdalom nem a tiéd csak az elméd szüleménye. Tedd bele minden kicsinyességedet, amivel nem mered elhinni hatalmas lényed nagyságát. Tedd bele minden félelmedet, fenntartásodat. Tedd bele minden hiedelmedet. Tegyél bele minden bántó szót, amit neked mondtak, vagy amiket te mondtál. Tegyél bele minden bűnbánatot, minden önostorozást. Tedd bele a felesleges aggodalmakat, félelmeket.
Tegyél bele minden kötöttséget, amitől szeretnél megszabadulni és tegyél bele mindent, amit úgy érzel nem a te részed, de magadra vállaltad és már nincs köze hozzád. Ne ragaszkodj, oldd meg a kötelékeket és tedd bele.
Ha nem tudnád mi az, hívd és kérd az angyalokat lépjenek közelebb hozzád és vegyék el mindazt, amire nincs szükséged. Tegyék bele ők ebbe a Fényzsákba.
Engedd el, s ha kell, fújd ki magadból, ereszd el, ne ragaszkodj hozzá. Hagyd, hogy átvegyék az angyalok…
Nézd, ahogy mindent beleraknak a zsákba.
Most lásd, Krisztus Urunk lép oda és egy fényszállal beköti a zsákot. Benne mindent az Ő szeretetével, fénnyé változtat, és az angyalokkal felküldi a Mennyei Atya Teljességébe.
Most Mennyei Atyád egy csodálatos Fénygömböt küld a fejed fölé. Érezd, ahogy megérkezik ez a fénygömb… kicsit feszítő, nyomó érzést érzel a fejtetődön, de ez az érzés kellemes.
Ez a tisztító fénygömb mint egy csövön, most végigmegy rajtad, lassan lefelé haladva. Kitisztít minden energia teret benned és körülötted.
Nyisd meg magad neki! Engedd át magadon, hogy megtisztítson!
Most belép a fejedbe… lágyan forog körbe s közben tisztít lefelé haladva.
Kitol belőled minden felesleges érzést, gondolatot és energiát. Nyisd meg alul magad és engedd, hogy Földanya visszavegye mindazokat a dolgokat, amikre már nincs szükséged, de tőle kaptad emberséged okán.
Engedd talpadon keresztül, hogy az energia lefelé áramoljon. Már nyakadat mossa ez a fénygömb…  azt a teret, ami ott van a nyakad körül. Halad lefelé… érezd, ahogy megtisztít és engedd tovább le a Földbe.
Kérd meg Földanyát, mindezt vegye át tőled, és amire neki nincs szüksége nem az övé fénnyé változtatva adja vissza a Teljességnek.
Vállaid alatt jár már ez a fény, vállaid körül kitisztítja a teret… s mellkasodat járja most át… Finom forgó mozgását érzed most magadban és egy lágyan feszítő érzést, ahogy tisztít az energia. Leért a gyomrodba és ott is megtisztít… ne ragaszkodj… ha valahol elakadna a Fénygömb, küldj oda szeretetet és vegyél egy mély lélegzetet. Ahogy a levegőt beszívod, felszabadítod azt a területet, így az energia tovább haladhat. Engedd ki magadból alul, és szeretettel küldd Földanyához.
Már a csípődnél van ez a csodálatos fényenergia s lábaid felé halad… Engedd át a lábaidon is, hogy tisztítson meg, hogy utadat Isteni fényben járhasd, hogy azt az utat kövesd, melyet önmagad számára jelöltél ki Atyáddal együtt.
Térdeidnél jár a fénygömb… megtisztítja lábszáradat s kitol belőled mindent mire most nincs szükséged.
Érezd a bokádnál, lábfejednél...
Ez a fénygömb most lemegy a földbe… lemegy, és közben megtisztítja azokat a részeket, melyek hozzád tartoznak, s melyek bekötnek téged Földanyához.
Lemegy egészen a Föld magjába és ott az Isteni Szeretettel Földanyához csatlakozik.
Most kérd a Teljesség szent Fényét, hogy ezt a tiszta energiamezőt töltse fel benned és körülötted azzal a fénnyel és erővel amire szükséged van, hogy utad járhasd és feladataid teljesíthesd.
Érzed, ahogy egy csodálatos láng-energia áraszt el téged és feltölt... Feltölti azokat a tereket, amelyeket megtisztított Mennyei Atya Fénye. Engedd magadba és érezd milyen kellemes, melengető, csodálatos érzés…
Feltölt egészen talpadtól fejtetődig. Tiszta vagy, szeretetben és fényben teljes. Érezd, ahogy kitágultál és egy csodálatos fényburokban vagy…
Lassan kezdj el emelkedni… Emelkedj lelki teredbe. Nem kell mást csinálnod, csak arra gondolnod, hogy emelkedsz. Csodálatos fény segít neked, és ez a csodálatos fény a Mennyei Atya Szeretete, mi körülvesz téged.
Itt, ahová emelkedtél, az energiák sokkal finomabbak és mégis erőteljesek. Érezd, hogy kitágultál, szereteted hatalmas és áradó. Megérkeztél lelki teredbe.
Itt csatlakozhatsz ahhoz a felsőbb Fénytudathoz, mely a Krisztus-tudatból árad, s mely az úton vezet téged.
Szólítsd most magadhoz Felsőbb Éned! Csak szólítsd meg magadban. Csak kívánd, hogy egyesüljön veled.
Felsőbb Énem! Megnyitom magam előtted! Kérlek, szellemi erőddel jöjj és hass át engem!
Megnyílik egy fénytér, és egy csodálatos fénylő sugár ereszkedik le. Pontosan eléd. Felsőbb Én-tudatod sugara.
Ez a fénytudat Te magad vagy! Ez a fénysugár Te magad vagy!
Lépj bele, hogy átérezd milyen hatalmas és csodálatos létező vagy. Felsőbb Éned ölel így magához Téged… élvezd hát…
Ahogy beleléptél, megérezhetted, hogy egy csodálatos, körösen mozgó, fénylő, Isteni energiában vagy. Hagyd, hogy egy kicsit hozzá szokj... Erőteljes, mégis lágy, és határtalan.
A Krisztus-tudat energiái ezek. Felsőbb Éned rezgései, melyek vezetnek Téged Isteni utadon, szellemi tereiden át.
Most kérd Felsőbb Énedet, hogy a tudati kötődéseket állítsa be neked.
Mondd:
Felsőbb Énem! Tisztelettel megnyitom tudatomat előtted, és szent szívemmel befogadlak Téged! Kérlek, állítsd be azokat a tudati kötődéseket, melyek teret engednek a Te irányításodnak, szellemi vezetésednek és Krisztusi tudatomnak Énbennem. Kérlek, vedd át az irányítást és vezesd alsóbb énjeimet! 
Ahogy most állsz ebben a fénytérben, lassan forogni kezdesz…
Ez a forgás meghatározhatatlan irányú. Mintha minden oldalról fények jönnének és bekötődnének energiateredbe. És ez így is van!
A fények körülötted játszanak, fel-feltűnnek, más és más irányból érkeznek és mégis egységesek.
Figyeld most a teret benned és magad körül, mert tudati bekötődéseid elkezdődtek…
Figyeld, milyen fényeket látsz, hová érkeznek, honnan jönnek… Tudatod melyik részébe érkeznek, milyen jellegű energiák ezek… Hagyj nekik teret, csak hagyd, hogy megtörténjen, csak légy befogadó, hiszen megnyitottad magad előttük...
Felsőbb Éned, Krisztusi fénytudatod pontosan tudja mire van szükséged, és úgy állítja be tudatszinted, hogy befogadja az energiákat.
Kérj most harmonizációt, hogy elviselhető legyen mindaz az energia, ami most átjár... Kérd, hogy a bekötődés számodra érthető, megvalósítható legyen.
Most érezd meg magad! Érezd, milyen hatalmas, milyen csodálatos és fénylő vagy. Most tudatodat tágítsd… tágítsd egyre nagyobbra, és érezd meg milyen hatalmas, fénylő lény vagy…
Most már belehelyezkedtél Felsőbb Én tudatodba!
A rezgésedet a szív szintjén tartod. Ez a csodálatos energia részed ha elismered és magadba hívod, így megkaphatod.
De ehhez neked is tenned kell, önmagadat fel-, és elismerned.
A bekötést, amit most megtehetett, Felsőbb Éned megtette.
Energia-rendszereidbe bekötötte azokat a tudati kapcsokat, melyek segítik fejlődésedet és utadat. Érezd ezt a nagy szeretetet amit kapsz, ami körbeölel téged…
A fényoszlop, tudati fényed, amiben vagy, most lassan elkezd veled ereszkedni lefelé. Nem sietsz, lassan mész, hogy átíródhasson minden bekötés és rezgésed hozzászokhasson a lentebbi dimenziókhoz. Tudatosítsd magadban a bekötéseket és érezd meg Felsőbb Éned kapcsolatát veled…
Lassan ereszkedsz… szeretetedet terjeszd ki magadban, hozd át a rezgéseit fizikai teredbe is.
Légy hálás azért az ajándékért, amit kaptál. Légy hálás mindazért, ami vagy. A szellemi a lelki és a fizikai dimenzióidért, ami mind hozzád tartozik. Isteni léted csodájáért.
Gondold magadat csodaként, a létezés csodájaként.
Küldd szét a szeretetet ami benned van, és érezd ezt a tudati energiát, amit most magadhoz vettél, hogy segítsen megnyitni a többi részedet is a fényre, a szeretetre, az összefogásra, az egyként gondolkodásra.
Érezd ezt az egységet, érezd ezt a szeretetet!
És most lassan ereszkedj, még lejjebb. Kezd érezni, hogy sűrűbbek az energiák körülötted, vibrálóbb a tér. Mintha húznának lefelé, de ne siess, csak szépen ereszkedj. Hagyd magad, hagyd, hogy Felsőbb Tudatod vezessen.
Érezd magad alatt önmagad fizikai létét és szeresd magad.
Ezzel a szeretettel kösd össze fizikai, szellemi és lelki tereidet.
Most szép lassan válj egyé a testeddel, testi valóddal…
Ereszkedj bele finoman a testedbe és érezd, hogy van lábad, kezed, törzsed, vállad, nyakad, fejed.
Itt vagy emberként, de ugyanakkor egy csodálatos fénylő, Krisztus-tudattal rendelkező lelki és szellemi lény vagy, a teljesség csodája.
Ezt a hálát engedd ki magadban és szeress…
Tudatosítsd magad emberként, hogy feladataid ide kötnek a Földhöz, de ugyanakkor feladatod ugyanúgy köt lelki és szellemi tereidhez is. Ha figyelsz, Felsőbb Éned vezet téged és igaz Fénytudattal irányít, hogy mindig a szeretet útján járj.
Vegyél most egy nagy levegőt és egyenesítsd ki a derekad, hogy a levegő átjárhasson téged. Kérd őrangyalod, harmonizálja most a teret benned és körülötted.

Ha úgy érzed itt vagy teljes valódban, lassan nyisd ki a szemed, mert visszatértél.

forrás: Kristálycsakra.hu

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése