2011. november 4., péntek

Hogyan lépj kapcsolatba őrangyaloddal?



Hiszel az Őrangyalban? Ha igen, akkor bizonyára téged is érdekel, hogyan léphetsz vele kapcsolatba. De ha nem hiszed, hogy létezik, Ő akkor is veled van és egyengeti utadat. De kik Ők, és hogyan kérheted segítségüket?

Őrangyala minden embernek van, nincs kivétel. Vannak azonban olyanok, akik tudatában vannak ennek és kommunikálnak is Őrangyalukkal. Bizonyára te is kíváncsi vagy rá, hogyan csinálják.


Kik az Őrangyalok?

Őrangyalod mindig veled van. Bárhol vagy és bármit csinálsz, Ő születésedtől kezdve, sőt már azelőtt is melletted volt, és egészen életed végéig kísér téged az utadon. Alapvető feladata, hogy védelmezzen és irányítson téged, mivel Földre születésed előtt együtt terveztétek meg élet-tervedet. Napjainkban egyre több könyv dolgozza fel az emberek Őrangyallal való kapcsolatát és kommunikációját. Ezt a beszélgetést ne úgy képzeld el, mintha a barátnőddel csevegnél, az angyalod az intuíciód segítségével üzen neked, nevezhetnénk ezt akár megérzésnek is.

Minél inkább összehangolódsz Őrangyaloddal, annál kifinomultabb lesz intuíciód. Bizonyára hallottál már olyan történetet, vagy esetleg saját bőrödön tapasztaltad, hogy egy nagyon erős megérzés befolyásolta döntésedet. Valószínűleg az Őrangyalod üzent neked ilyen formában, hiszen az ő feladata nem csak az, hogy megvédjen téged, hanem, hogy egyengesse életutadat. Az angyalok, a nagyon indokolt eseteken – például életveszélyes helyzeteken – kívül azonban csak a te kifejezett kérésedre avatkozhatnak életedbe, hiszen saját akaratod van.

Ezért is fontos, hogy megtanulj kommunikálni velük, így a hétköznapi dolgokban is segítségül tudod hívni Őrangyalodat. Ő pedig nagyon boldog lesz, ha kapcsolatba lépsz vele, hiszen az angyalok nagyon szeretnek velünk kommunikálni, alig várják, hogy szólj hozzájuk. Nem kell feltétlenül kérned valamit, elég ha beszélsz vele, elmeséled a gondolataidat, érzéseidet, ahogy egy naplóban leírnád.
Kérd az Őrangyalod segítségét!

Ezt megteheted imával, levélben vagy meditáció útján is, ez utóbbiról még később részletesebben is lesz szó.

Mivel Őrangyalod mindig veled van, elég, ha hangosan kimondod kérésedet egy ima formájában. Itt nem kell az előre megírt imákat használnod, csak szólítsd Őrangyalodat és a saját szavaiddal mondd el kérésedet, gondolataidat. Az ima végén pedig ne felejts el köszönetet mondani.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése