2011. augusztus 17., szerda

Mitől tartotok a legjobban?


Mindannyiótok előtt hatalmas ködfal magasodik, melyet félelmeitek emelnek elétek, s minden egyes ködfal a kihívások és leckék különböző szintjeit testesíti meg egy-egy személy számára.
Mitől tartotok a legjobban? Tudattalan bár, de sokak számára a sikertől való félelem jelenti a legnagyobb problémát, és sokan húzódoznak attól is, hogy saját útjukat járják, félnek a virágzó jóléttől. Előfordulhat, hogy a megvilágosodás lehetősége dermeszti meg félelemmel szíveteket. Vagy talán a változástól féltek leginkább? Én azonban arra bátorítalak benneteket, hogy nézzetek bátran szembe a félelmeitekkel, bármily ijesztően is magasodnak elétek. Bármi is húzódjon meg félelmetek gyökerénél, bátran szembe kell néznetek vele, észben tartva, hogy pusztán megtévesztő látszattal álltok szemben.
A félelem nem más, mint egy ködfal, s a túlparton hatalmas dicsőség és boldogság vár rátok. Mikor végre szembenéztek félelmeitekkel, egy időre a sötétség fogságába kerülhettek, de csak egy átmeneti időszakra, míg megtanultok alkalmazkodni ahhoz, ami majd rátok vár. A körülöttetek lévők valószínűleg óva intenek majd tőle, azt mondják, ez nem a ti utatok. De közületek páran azonban már ismerik az igazságot, míg mások még csak most keresik.

Elérkezett az idő, mikor nem csupán önmagatokért, hanem magáért a bolygóért is vállalnotok kell a felelősséget, elérkezett az ideje annak, hogy felismerjétek saját ösvényeteket. Legfőbb ideje, hogy ellenségeitek szembe mondjátok: "Jól ismerlek! Tudom ki vagy, s úgy határoztam, eloldom magam a kettőnket összefűző energiától." Így lehet megfelelni a próbatételnek, ez az út vezet a bolygó rezgésszintjének megemeléséhez.

Nincs édesebb hely vagy dolog ezen a bolygón, mint bensőtök, ha felismeritek valódi éneteket.

Tudnotok kell, hogy képesek vagytok átalakítani mindent, ami szomorúságot és bánatot okoz nektek, ha szándékotokat kifejezitek rá.

Forrás: Kryon PARABOLÁK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése