2012. február 18., szombat

Ami bent, úgy kint



Az Univerzumtól rendelni annyit tesz, mint saját magunkat kinyilvánítani. Hiszen amint bent, úgy kint, vagyis: a külvilág a bennünk élő dolgok tükre.
A legegyszerűbb, mindenki által ismert példa az, hogy aki csupa barátságosan mosolygó emberrel találkozik az életben, vélhetőleg maga is sokat mosolyog, méghozzá őszintén, szívből jövően. A jóakaratú környezetet ő maga teremtette a saját belső hozzáállásával. Aki pedig csupa rosszkedvű és agresszív emberrel találkozik, az valószínűleg saját maga is elégedetlen az életével és önmagával. Ezt sugározza magából, és a környezete is ezt tükrözi vissza – vagyis mindaz, amit maga korul tapasztal, a saját műve.

Az, aki életével elégedetlen, oly módon sugározza ezt magából, hogy elégedetlenségével az embertársait is megfertőzi, ennélfogva az ő arcuk is ezt fogja tükrözni. Spirituális és trénerkörökben azt mondjuk ilyenkor, hogy a rezonancia törvénye lépett működésbe: az alacsony belső rezgések alacsony rezgésű külső eseményeket eredményeznek. Más szóval: a rossz hangulatom öntudatlan megrendeléssé válik, amire a világegyetem a külvilágban is ugyanezt a minőséget tálalja elém.

Tanulság: Ha barátságos arcokat akarok magam körül látni, akkor igyekeznem kell jóindulatú légkört teremteni magamban!

(Bärbel Mohr – Hogyan rendeljünk JÓL az Univerzumtól)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése