2012. április 2., hétfő

2012. Április – A harmónia meglelése



A hónap mantrája:
TELJESSÉGEM FÉNYE ITT RAGYOG SZÍVEMBEN
BÉKÉT, HARMÓNIÁT TEREMT ÉLETEMBEN!

Az év ezen hónapjában lelkünk útmutatásokat küld nekünk, melyek segítenek megtalálnunk magunkban a harmonikus összhangot testi, lelki és szellemi valónkkal.

A teljességbe hozatal, a harmónia hónapja. Olyan változások várhatóak, melyek bennünk az isteni és emberi erőket összhangba hozzák, hogy összekapcsolhassanak szellemi tudatosságunkkal. Most már emberként nem az ego irányítását kell alapul vennünk, hanem felismerve szellemi fényünket, át kell vennünk a kormányt és szellemünk kezébe adnunk, saját akaratunkból, tudatosan. El kell kezdenünk tudatosan megélni önmagunkat és felismerni, mi az, ami megbontja bennünk testi, lelki és szellemi harmóniánkat.
Mély belső nyugalomra, békére lelhetünk általa. Ekkor már nincs hatalma felettünk manipulatív külső irányításnak.
Ennek felismerésére 4 hét áll rendelkezésre, és nem nagyon lesz felkészülési vagy levezetési szakasz (1-1 nap). Bele kell lépnünk egységünkbe és megélnünk azt!
A hónap energiája: a HARMONIKUSAN MEGÉLHETŐ LÉTEZÉS kibontakozása bennünk, a Mindenség ereje így elérhető számunkra.

A hónap során olyan Fényenergiák érkeznek az isteni Dimenziókból, melyek megújítani hivatottak lelki energetikánkat, ezáltal testi változásokhoz is vezetnek.
Folyamatosan érkeznek olyan aktiváló kódok, melyek a Fény DNS-ben, ezáltal a sejtek fénymagjában nyitják fel a szellemi tudásokat. Ezáltal a sejtemlékezet, melyben az egész Teremtésünk kódolva benne van, új energiaminőséget sugároz magából. Ezek a Fénykódok beépülnek energiatereinkbe, beállítják lelki csatornáinkat és újraminősítik lélekfejlődésünket. Ezzel most újabb szakaszként beintegrálnak minket a Fejlődés következő fázisába…
Az energetikai Megújulás minden szinten Új Minőséget jelent. A szellemi terekből lesugárzott fények, a lélektestben változásokat indítanak be, melyek a test energetikai terében felülírják a karmikus kódokat. Ez egy emelkedettebb rezgéstartománnyal való összehangolódást, egy finomabb Fényminőséget jelent.
Ebben a hónapban ezért sok olyan dolgot értékelünk át, melyekkel eddig nemigen foglalkoztunk, és több dolgot hagyunk el, melyekben már nem leljük „örömünket”. (Hasonló ez az érzés egy kicsit arra, mikor az ember számadást végez, és tapasztalatai alapján meghozza Új élete döntéseit és irányvonalát.)
Ez egyfajta szemléleti átalakuláshoz vezet az emberben, melyet kitartással és odafigyeléssel tudatosíthatunk. Nagyon fontos, hogy jelen legyünk az életünkben. Ne a begyakorolt frázisok, hanem a tudatos szeretetvezérlés útmutatásait vegyük iránymutatónak.
A Megújulás Fénye akkor tud eltölteni bennünket, ha elengedjük tiszta szívvel, és ragaszkodás nélkül az eddig megszokott és begyakorlott automatizmusokat. Így nyithatunk teret az Újnak, a Megújulásnak.

Mi, akik itt vagyunk most a Földön, nem véletlenül születtünk ide éppen most. Vállalásunk az itt zajló változások megélése és segítése, valamint önmagunk meggyógyítása és jobbá tétele.

Meg kell tanulnunk elfogadni és használni Fény minőségünket.




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése