2012. április 11., szerda

A határok megerősítése



Az aurák rendkívül erősek ugyan, az emberi lények többségének aura határait mégis meggyengíti az emberi energiamezőbe hatoló sűrű, módosult energia által előidézett stressz, sokk és trauma. A kezdeti gyengeséget általában nem tekintik egy gyógyítható, súlyos probléma tünetének, ezért az tovább súlyosbodik, amikor nemfizikai lények jutnak az emberi energiamezőbe.
A nemfizikai lények behatolását előidéző tevékenységeket, sajnos a világ vallásai, a hagyományos orvosok és a New Age-es gyógyítók lelkesen támogatják. Többeknek nagy hagyománya volt őseink között is, akik a csaknem világszerte elterjedt sámánhitet gyakorolták.

Annak, aki le akarja tenni karmikus terhét, és meg akarja tapasztalni az egyetemes tudatossággal valo egységet, annak mindenekelőtt meg kell akadályoznia, hogy módosult almezők (lényegében módosult energiának álcázott nem fizikai lények) tartózkodjanak vagy hatoljanak be az energia terébe. Leghatásosabban úgy járhatnak el, ha a nem fizikai lényeknek nem ad belépési jogot az energia mezejébe, vagyis visszavonja engedélyüket, mellyel belső környezetébe léphetnek és ott tartózkodhatnak.

A határok megerősítése

A nem fizikai lények teremtik a magas- és mély tudattal szemben álló hamis tudatot, amely annak elsőbbségét, funkcióit és formáit  birtokolja. Ez a hamis tudat lényegében nem más, mint az egyéni tudat és ego, amely a módosult energia almezőinek - szamszkára, vászaná, csomós szál, perszona - alakját felöltő nemfizikai lényekbol áll.
Ha a nem fizikai lények további behatolását el akarja kerülni, az a legfontosabb, hogy különítse el az akaratát a személyiségébe - egyéni tudatába és egojába - integrálódott entitásokétól és nem fizikai lényekétől. Ezt a legegyszerűbben és leghatékonyabban úgy teheti meg, ha szándéka segítségével elkötelezi magát, miszerint megszakítja a kapcsolatot a nem fizikai lényekkel, többé nem kommunikál velük, nem hívja őket, és/vagy nem talál vigaszt és enyhülést jelenlétükben.

A fogadalmak

Az alábbiakban fogadalomszövegeket talál, melyekkel megszakíthatja kapcsolatát az energia terén kívüli nem fizikai lényekkel (az energia terén belül lévőket a karmikus terheként fogja elbocsátani), és összhangba hozza akaratát a magas- és mély-tudatból kilépő Én akaratával. A fogadalmak ezenkívül megerősítik a határait minden világban és dimenzióban, köztük a szellem az  értelem, a lélek, az alsó tudat, a csakrák világában, valamint a lépcsakrák szintjén, ami védelmet jelent az energiamezője számára.

Első fogadalom:
"Amennyiben akarattal vagy akaratlanul engedélyt adtam volna bármilyen nem fizikai lénynek, hogy belépjen szellemem, értelmem, lelkem, csakráim, mély tudatom világába, felső lépcsakrám és lépcsakrám szintjére, örökre visszavonom az engedélyt most és a jövőben."

Második fogadalom:
"Óhajom és akaratom az, hogy minden nem fizikai lény távozzon szellemem, értelmem, lelkem, csakráim, mély tudatom világából, felső lépcsakrám és lépcsakrám szintjéről most, és maradjon örökre kívül a jövőben. Azt akarom, hogy távozzatok azonnal."

Harmadik fogadalom:
"Szellemem, értelmem, lelkem, csakráim, mély-tudatom világa, felső lépcsakrám és lépcsakrám szintje az én szentélyem. Óhajom és akaratom, hogy egyedül én magam és Isten fénye foglalja el most és a jövőben örökké."

Amikor úgy érzi, hogy itt az ideje elköteleznie magát, és tudja, hogy képes is lesz rá, hogy betartsa a fogadalmakat, jelentse ki hangosan:

"Egyetértek ezzel a három kötelezettséggel."

A fogadalmak megtételével (elég egyszer elmondani őket), és a betartásukkal felelősséget vállal belső életéért, és elkötelezi magát a személyes integritása és az igazság mellett. Ezenkívül kifejezésre juttatja, hogy az egyéni tudatából és egojából származó e világi szükségleteken és vágyakon túl egyesülni akar az Énnel.


Forrás: Keith Sherwood - A karmikus terhek energetikai hatásai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése