2011. december 5., hétfő

2011. December – Szellemi utazás

 
 
A hónap mantrája:
SZERETETEM FÉNYE LÁMPÁS A LÉTEMBEN
UTAT MUTAT NÉKEM SZÍVEMBEN ISTENHEZ!
 
 
 
 
 
 
Ez a hónap csodás ajándékkal lep meg bennünket: Önmagunk elismerésével, Isten-i eredetünk elfogadásával, természetesen akkor, ha engedjük.
 
 
Jézus szerint: Az év utolsó hónapján csodás ajándék vár mindenkire. Egy olyan isteni felismerés képében, mely az eddig meglátott bizonyosságokat egy tudatformáló erővé alakítja. A Szeretet tiszta Fénye lámpást gyújt a szívekben, hogy mindenki tisztán ismerhessen Önmagára! Saját Magunkkal szembesülhetünk – az Istenemberrel! Felismerhetjük igaz szellemi nagyságunkat és megérthetjük mindazt, amiért vállalkoztunk a létezések sorozatára, az Útra.
Visszatérhetünk egy szellemi utazással az Eredetig, hogy onnan kiáradva „éljük végig” mindazt, kik Vagyunk! Erre a hónapra a bizonyosságot maga Jézus fogja adni nekünk, azzal a szellemi ajándékkal, amit személyesen hoz el.
Bizonyosságunk: ha hisszük, Bennünk Jézus ÉL!
 
 
Ez a hónap egyben a hit próbája is. Hitünk erejéből kell merítenünk, hogy minden feladatban helyt állva és megerősödve folytathassuk szellemi utunkat, ezáltal javítva fizikai létünk körülményein is.
Ez nem mindig látszik azonnal, hiszen olyan energiák is vannak most körülöttünk, melyek sokkal sötétebbnek festik le környezetünket és dolgainkat, mint amilyenek.
A nappalok rövidebbek, a fény kevésbé látható számunkra, ezért a fizikai ember hajlamos az elkeseredésre.
 
De ne feledd, a Fény – Te Magad Vagy!
 
Ha meglátod magad fényként ragyogni, akkor képes vagy bevilágítani minden sötétséget!
 
December ezért kicsit megpróbáló, de felemelő is.
Ez a hónap különleges változások elindítója. A sors kereke fordul, és akár tudod, akár nem, ennek részese vagy!
Az év folyamán olyan isteni pillérek alakultak ki, melyek a krisztusi Szeretet-Rend alapjai. Ezek nem csak a Földön, az energetikai térben, hanem benned is ott vannak!
Ezek a pillérek, már Új Önmagadat, Istenember Létedet képviselik Lényedben. Ez a megingathatatlan erő akkor is ott van, mikor azt érzed, hogy minden más széthull benned vagy körülötted. Ezek csak a régi rendszer maradékai, feleslegesen terhelnének téged, ha maradnának. Most már olyan támogatásod van, ami a tiszta Fények erejével megtart téged Önmagadban!
Neked csak el kell fogadnod és meg kell élned ezt az Ön- Mag-Ad-at.
 
Az év utolsó hónapja a szent várakozás, öröm és szeretet időszaka is. Annak a szellemi bölcsességnek a megérése bennünk, mely egész évben érlelődött, meg-megnyilvánult, vagy éppen csak szunnyadt a mélyben.
Lelkünk most megvizsgálja, milyen feladatok és tanulnivalók álltak előttünk, melyek fejlődésünket és tudatosodásunkat szolgálva egész évben „vezettek minket” megélésről, megélésre.
 
Ez az időszak az adventi hetek próbáival együtt az ember vizsgája Önmaga szellemi tudása előtt.
Amit magamhoz vettem és felismertem az év folyamán, azt most a körülmények hatása alatt is képes vagyok-e kinyilvánítani és megélni?
Meglátjuk és felismerjük mire vagyunk képesek. Számot adunk mindarról, ami bennünk van és felhasználjuk minden tudásunkat, hogy magunk előtt igazságként álljon: képes vagyok a Szeretet útját járni!
 
December minden évben bizonyságtétel saját magunk felé… képes voltam-e tudatosabban, szeretetteljesebben élni a mindennapjaimat és hallgattam-e szívemre, lelki hangomra?
Ebben a hónapban megkapod rá a választ, hiszen önmagadat állítod próbák elé.
Ezek a feladatok megerősítenek Önmagadban is Istenben. A Fényt kell meglátnod és magadban őrizned, ahogyan őseink a szent Tüzet!
A most érzékelhető energiák azért is hatnak ránk erősebben, mert az angyali erők kicsit hátrébb lépnek, hogy teret engedjenek saját hitünknek és bizalmunknak.Ez nem jelenti azt, hogy magunkra hagynak, csak kicsit távolabbról, mosolyogva figyelik „egyéni” próbálkozásainkat.
Most túl kell lépned csak az emberi gondolkodásmódon és el kell felejtened a félelmeidet. El kell fogadnod szellemi nagyságodat és tudatosságodat!
Az igazi megértés e nélkül nem megy. Hogyan is érthetné meg csak a földi ember, hogy hatalmas szellemi létezőként az Univerzumban energiák felett rendelkezik? Benne Isten teremtő Fénye ragyog? Hogy lelke képes ezekkel a szellemi erőkkel kapcsolatba kerülni?
Csak akkor, ha tudatosságodat megnyitod Önmagad magasabb rendű fényeinek… Ha elfogadod, hogy hármasságod az isteni Egység megnyilvánulása, hiszen tested – lelked – szellemed mind Istené!
 
Decemberben Földanya nagy segítségünkre van. Összekapcsolódik minden gyermekével, és megnézi, ki, miben is fejlődött? Szeretettel látja, hol is tartasz fejlődésed útján, és megnézi, tud-e neked még olyant tanítani, amivel emberként többé válhatsz?
Átvizsgálja emberi tulajdonságaid rendszerét, és kialakítja a leolvasott energiák alapján azt a „szeretetcsomagot”, amire szükséged van a jövőre nézve. Ez lesz az, amiből gazdálkodhatsz az elkövetkezendő feladatoknál.
Ez az anyai Szeretet-fény átalakítja csakráidon keresztül az energetikai kapcsolatodat a Földdel. Kikerülnek belőled (már ha te is engeded) olyan energetikai és viselkedési tulajdonságok, melyeken már sikeresen túlhaladtál, és bekerülnek azok, melyekre szükséged lesz, hogy képességeidet neked megfelelően kibontakoztathasd.
 
Ugyanakkor az Ég is folyamatosan figyeli, mi az, amiben már jól megerősödtél, és mi az, amiben még gyakorlásra szorulsz… Ezt az év során nyert beavatások, hangolások, és azok által megtanult és hasznosított tudások figyelembe vételével értékelik.
 
 
Ehhez magunktól is nagy segítséget kaphatunk…
Advent első gyertyájával fellobban szívünkben az a Fény, mely örök, kiolthatatlan isteni Lényünk, és mindig bennünk van. Most belülről alakít minket ez az isteni energia hitünkön és szeretetünkön át.Ezért kell békénk felé haladnunk, ahol a mozdulatlan csendben szívünk szeretetlángja fáklya a kezünkben, mely utat mutat és megvéd.
Most magunkra kell ismernünk és felfedeznünk, hogy erősek és hatalmasak vagyunk. A Szeretet isteni gyermekei. Így emberi mivoltunkon keresztül, hitünk erejével felemelkedhetünk szellemi magasságainkba.
 
Lelkünk nagyon sokat segít nekünk, és ha hagyjuk, a szellem erejével vezet minket.
Fontos tudatosítanunk hármasságunk erejét, hiszen a történések fizikai létünkön keresztül igyekeznek megpróbálni minket. Ha azonban tudatosítjuk szellemi és lelki mivoltunkat is, mindez felvértez minket az ellen, hogy megadjuk magunkat a kísértéseknek.
A segítség tehát mi magunk vagyunk önmagunk számára! Itt az idő, hogy értékeljük magunkat és saját erőnkre támaszkodva helyt álljunk. Képesek vagyunk mindarra, amit elhiszünk magunkról. Tudatosítsuk hát, hogy a Szeretet Útját járva az isteni Erényeket segítségül hívva, képesek vagyunk megtalálni krisztusi Lényünket, hogy benne, vele újjászülethessünk.
 
Mikor urunk születésének ünnepén, Szentestén a Kegyelem Fénye ránk ragyog, leárad hozzánk a szellemi térből, mindaz a tudás és képesség is az atyai áldással, ami a következő évben már, mint lehetőség szolgál minket.
Megkapjuk hát az újabb kegyelmeinket Égtől és Földtől, de nekünk kell ezeket magunkban egységes, szeretetteljes rendszerré formálnunk és hitünk által hasznosítanunk.
 
Rajtunk áll…
Áldott Ünnepet mindenkinek!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése