2011. december 1., csütörtök

Advent 1. hete - Érzék és Igazság




Advent első hete – Igazságosság erénye – Mihály arkangyal

Az ellenerők advent első hetében különösen az ember fizikai testét környékezik meg. Az archék, akik az ember fizikai egészségét hivatottak védeni, most elállnak az ember mellől. Az ellenerők ezért ezt a területet próbálják meg. Céljuk a megtévesztés, hogy becsaphassák az ember érzékelését; így megbomlaszthatják az ember és a világ harmonikus viszonyát. Ha a kísértés sikeres, ez az emberekben kétségbeeséshez vezet.
 
Archék a kor szellemei. Egy-egy koron keresztül vezetik az emberiséget az adott kor feladatainak megfelelően. A nagyobb szervezetekre, csoportokra vigyáznak. Nemzetek, városok, sőt egyes vezetők felett is őrködnek az adott korszakban. Hatással vannak a Föld és az ember fizikai testére.
 
A Föld archéja Jézus születésekor Uriel volt, majd Gábriel lett. Az emberiséget Gábriel vezette hosszú időn át. Ekkor alakult az ember intellektusa, és ekkor a természettudományokban tett szert az ember jártasságra. Most Michael arkangyal vezeti az emberiséget, azaz a jelenlegi kor szellemi vezetője: Michael arché.
 
Az Arhék nagy angyalok, tömegben élnek, küldetésük az ember megsegítése, óvása. Az emberre intuíció szintjén hatnak.

Az első kísértés elhárítására alkalmas az igazságosság erénye. Az igazságosság mint kozmikus törvény, a karmában jut kifejezésre és csak az ember életében működik. Ezért az első adventi hét szimbóluma az ember.
Az igazságosság segít meglátni mindennek az isteni oldalát és feltárja előttünk az álságot, valamint védi a fizikai testet rezgésével.

Cél:
Meg kell tanulni a szenvedéseket és a csalódásokat nyugalommal és töretlen erővel elviselni.
Hívjuk be ezen a héten az Igazságosság Lelkét, és Mihály segítségével fogadjuk be energiáit.
 
Fohászok Mihály Arkangyalhoz:

"Mihály Arkangyal óvj meg minden bajtól."


"Mihály Arkangyal adj erőt, hogy szembe nézzek ezzel a

helyzettel."

"Mihály Arkangyal, segíts felfedeznem az igazságot."


"Mihály Arkangyal, segíts, hogy hű lehessek magamhoz.


" Mihály Arkangyal borítsd rám védő szárnyaidat."
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése