2011. december 1., csütörtök

Kötöttségek oldása Mihály arkangyal segítségével

Kép

 Ez az invokáció Mihály arkangyalt hívja segítségül, hogy Isten kegyelméből szabadítson meg a lehúzó, hátráltató energiáktól, melyek megkötözöttségben tarthatnak. Ahhoz azonban, hogy Mihály elvégezze feladatát a mi beleegyezésünka, felajánlásunk és nyitottságunk kell. Ha úgy érzed még nem tudtad kellőképpen átadni magad, vagy nem tudsz magadnak megbocsátani tiszta szívedből, akkor többször csináld meg ezt a gyakorlatot, akár hetek múlva is, míg azt nem érzed, hogy lelked felszabadult és könnyű.
 Ne csodálkozzatok, ha ezután életetek (kapcsolataitok) kissé átalakul, hiszen azok a lehúzó energiák kikerülnek a tereitekből, így nem vonzzák már be azokat a dolgokat, melyekre nincs szükségetek.




Kötöttségek elvágása Mihály arkangyal segítségével


Tisztelettel, igaz szívemből és lelkemből szólítom, most az Isteni Igazság Kardjának hordozóját, az Angyali Seregek vezérét, az emberi lelkek védelmezőjét, Mihály arkangyalt!
-         Mihály arkangyal, Isten nevében szólítalak, jelenj meg itt és most!
Tisztelettel kérlek, szabad akaratommal és az Isteni Akarattal megegyezően vágd el létezésem minden energetikai teréből az engem hátráltató, lehúzó energetikai kötöttségeket, melyek nem szolgálják utamat és fejlődésemet! Nincs rájuk szükségem!

-         Megbocsátok magamnak mindent, ami miatt létrejött megkötözöttségem, és megengedem, hogy az engem fogva tartó energiák lehulljanak rólam! (3x)

Kérem a Mennyei Atya bocsánatát és Szeretetét, hogy tisztítson meg és engedje, hogy lekerüljön rólam minden rossz energia:
Úgy, mint fent, mint lent, mint keleten, mint nyugaton, mint északon, mint délen, minden térben és időben és minden dimenzióban!
Mihály! Szent Kardod isteni ereje szabadítson most fel engem Jézus Krisztus szent nevében, Kinek felajánlom Létezésem!

Ez Így van!
Köszönöm


Figyeld és érezd, ahogy Mihály arkangyal kardjának Fénye elvág minden olyan energetikai kötöttséget, melyek hátráltatnak utadon. Azon a részen egy pillanatnyi csípés-szerű érzést, majd forróságot, bizsergést érzel. Úgy segítheted munkáját, ha megnyitod magad és szeretettel engeded, hogy megtegye, amire kéred. Ha közben folyamatosan felajánlod Magad Istennek, a kötelékek könnyebben oldódnak.
Mikor az oldás megtörtént és Mihály elvágott mindent, mit elvághatott, kérd, hogy az energetikai hiányok, melyeket a kötöttségek elszívó erői okoztak, töltődjenek vissza a Teljesség Fényéből. Hagyd, és várd meg türelmesen, míg feltölt az atyai Fény.

-         Tisztelettel kérem, hogy minden energetikai terem töltődjön fel harmonikusan azzal az isteni Fénnyel, amire szükségem van létezésem teljességéhez!
Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése