2011. december 2., péntek

A BOLYGÓGYÓGYÍTÁS



Sokan szeretnének segíteni más embereken, különösen, miután látják, milyen szörnyű csapások érik a Földet. Meglehetősen érzik ezeket az elképzelhetetlen szenvedést sugalló képeket és előbb-utóbb ösztönösen az angyalok segítségét kérik.
Sandalphon arkangyal a Föld őrzője, ő felel a bolygó gyógyításáért. Ha bolygógyógyítást kérünk, ne nyomjuk el érzéseinket, mivel ez blokkokat okoz és hatással van egészségünkre. Ehelyett koncentráljunk azokra az érzésekre és érzelmekre, melyeket a kísérteties képek keltettek bennünk. Ez enyhíti a kellemetlen benyomásokat és oda irányítja az energiát, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A BOLYGÓGYÓGYÍTÁS MENETE

1./ Helyezkedjünk el egy kényelmes széken, a talpunkat nyugtassuk a talajon.
2./ Képzeljük el, hogy gyökerek nőnek belőle a földre, melyek leföldelnek és erősítenek minket. Lélegezzünk, hogy az energiaáramlásunk nyitott és akadálytalan legyen.
3./ Hívjuk be Sandalphon arkangyalt és egyesüljünk az energiájával. Érezni fogjuk, hogy az energia a korona-csakránkon beáramolva lassan lefelé halad, megtölti a szívcsakránkat, majd végigáramlik a karunkon egészen a tenyércsakráig.
4./ Engedjük, hogy ez az energia körülöleljen. Ez sokszor szivárványszínű fénygömbként mutatkozik meg. Most már készen állunk arra, hogy átvigyük az angyali gyógyító energiát.
5./ Képzeljük el, hogy az örvénylő szivárvány kiáramlik belőlünk a kiválasztott ínséges terület felé. Képzeljük el, hogy a helyzet és minden érintett ember felszívja ezt az energiát. Látni fogjuk, hogy az egész terület szivárványfényben fürdik.
6./ Miközben figyeljük az elképzelt képet, érzékeljük, hogy minden más gyógyító és bolygógyógyító csoport is kiküldi a remény szivárványit. Ők a fény gyermekei - a szivárványharcosok. Engedjük, hogy energiánk egyesüljön más gyógyítók energiáival, és érezzük, ahogy intenzívebbé válik az energia hatékonysága.
7./ Sok fénymunkás meditál minden nap és szivárvány formában kiküldi gyógyító energiáját. Ők tudják, hogy eljut a bolygóhoz és azokhoz, akiknek szükség van rá, márpedig a számukra legmegfelelőbb formában. Most érezni fogjuk, hogy részesei lettünk ennek az óriási, angyalok által irányított energiaáramlásnak.
8./ Végül kapcsolódjunk el az energiaáramlásról. Földeljük le magunkat, kérjük meg Rafael arkangyalt, hogy földelje, zárja és védje csakra-központjainkat és auránkat.
                  
Részletek: Hazel Raven ANGYALBIBLIA könyvéből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése